OM OSS:

Gvarv Fysioterapi er opptatt av gi deg som pasient en god og trygg fysioterapibehandling og  oppfølgning. For å kunne tilby en bred fysioterapikompetanse, har vi spesialisert oss på forskjellige områder i fysioterapifaget. Vi tilbyr fysioterapi i form av både terapibehandling og treningsbehandling. Se introduksjonsfilmen nedenfor og les mer om hvordan vi legger opp et behandlingsforløp.

 

 

Undersøkelse og behandling

Første konsultasjon begynner alltid med en samtale om din opplevelse av plagen/skaden. Vi gjennomgår aktuelle opplysninger som er relevante for å gi deg best mulig hjelp. Deretter gjennomføres en grundig og tilpasset undersøkelse med bakgrunn i din unike helsehistorie/anamnese. Videre utarbeider fysioterapeuten i samarbeid med deg en behandlingsplan med relevante tiltak.

Behandlingsplan blir fulgt opp og evalueres fortløpende.  Behandlingsforløpet er et tett samarbeid mellom deg og fysioterapeuten, samtidig som vi har fokus på tverrfaglig samarbeid med annet helsepersonell ved behov.

Vi ønsker å legge til rette for at du skal få oppleve en sterkere helse med mer aktivitet.

Torbjørn Darrud

Videreutdannet innen psykomotorisk fysioterapi og tar i mot pasienter med spenningsrelaterte muskel og skjelettplager. Jeg bruker behandlingsteknikker og øvelser med utgangspunkt i oppmerksomhetstrening og psykomotorisk fysioterapi. Min erfaring er at dette er behandlingsformer som er godt egnet til å behandle rygg– og  nakkeplager, svimmelhet, hodepine og andre muskulære plager og stressrelaterte lidelser. Jeg opplever pasienter som forteller om økt mestring ift sine plager og at det bedrer deres funksjonsevne hjemme og på jobb. I tillegg har jeg jobbet mye med å tilrettelegge trening for ulike pasientgrupper og er spesielt opptatt av trening for eldre.

 

Sølvi Gulbrandsen

Til daglig arbeider jeg med alle slags muskler- og leddplager og tar imot pasienter fra Midt-Telemark  kommune. For meg er det viktig å finne årsaken til dine smerter og symptom og ikke bare behandle selve smertepunktet. I praksis betyr det at dersom du feks er plaget med gjentagende senebetennelse i albue eller håndledd, så vil jeg alltid undersøke nakke, rygg og skulder og ofte sette inn tiltak her.

Min spesialkompetanse i Komplett Fysikalsk Lymfødembehandling gir meg mulighet til å være fysioterapeut for mange med enten medfødte skader i lymfesystemet eller med lymfødem oppstått etter for eksempel gjemmomgått kreftsykdom og -behandling.
Jeg trives veldig godt som fysioterapeut og har en givende og allsidig hverdag der jeg treffer mennesker i mange forskjellige livssituasjoner.

"Jeg blir godt ivaretatt og føler at treningen gir gode resultater. Fine lyse lokaler og gode apparater."

Astrid, 72 år

"Det er godt å holde kroppen i aktivitet. På Gvarv Fysioterapi bruker jeg øvelser som passer for meg."

Per, 81 år

"Etter en skade på skitur, har jeg fått god behandling som virkelig gir progresjon. Terapeutene får terningkast 6 av meg."

Berit, 27 år

Kontakt oss

Sølvi Gulbrandsen
Mobil: +47 971 82 133
E-post: solvi.gulbrandsen@gvarvfysioterapi.no

Torbjørn Darrud
Mobil: +47 976 73 292
E-post: torbjorn.darrud@gvarvfysioterapi.no

 

Åpningstider:

Mandag – fredag — 08:00 – 16:00
Lørdag og søndag — stengt